házhoz szállítás

fasor minőség

online fizetés

+36 30 324 7874 | marketing@fasorvendeglo.hu

22. heti menü (05.25 – 05.31)

1,100 Ft1,300 Ft

Kiürítés

Az allergének megtekintéséhez kattints ide

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

22. hét – 2020 május 25. – május 31. között – rendelhető legkésőbb május 21. 23:59-ig

  • 2 fogásos (leves+főétel) – 1.100 Ft
  • 3 fogásos (+desszert vagy savanyú) – 1.300 Ft

A MENÜ 22. hét – 2020 május 25. – május 31. között
Hétfő | Gombaleves | Fűszeres csirkecomb kocka, sült burgonya | káposztasaláta 1, 2, 3, 9, 13
Kedd | Csont leves tészta | Zöldborsó főzelék,párizsi borda | Lekváros palacsinta 1, 2, 3, 9, 13
Szerda | Zöldborsó leves | Sertés pörkölt,tarhonya | Csemege uborka 1, 2, 3, 9, 13
Csütörtök | Karfiol leves | Sült csirkecomb, rizibizi | Almapaprika 1, 2, 3, 9, 13
Péntek | Raguleves | Aranygaluska | Vanilia sodó 1, 2, 9, 13
Szombat | Burgonyaleves | Töltött káposzta | tejföl 1, 2, 3, 9, 13
Vasárnap | Fokhagymakrémleves | Roston tarja ,hagymás burgonya | Almapaprika 1, 3, 9, 13

B MENÜ 22. hét – 2020 május 25. – május 31. között
Hétfő | Burgonya gombóc leves | Csirkés Carbonara | Pampuska 1, 2, 3, 9, 12, 13
Kedd | Májgaluska leves | Spenót főtt tojás | sajtos pogácsa 1, 2, 3, 9, 13
Szerda | Tarhonyaleves | Lecsós csirke,rizs | uborka saláta 1, 2, 3, 9, 13
Csütörtök | Káposztaleves | Rántott borda, burgonyapüré | csemege uborka 1, 2, 3, 9, 13
Péntek | Babgulyás csülökkel | Mákos metélt | Alma 1, 2, 3, 9, 13
Szombat | Zöldségleves | Rántott sajt, rizs | Tartár 1, 2, 3, 9, 10, 13
Vasárnap | Tésztaleves | Roston borda, tejszínes gombával, tészta | Házi vegyes saláta 1, 2, 3, 9, 13

ALLERGÉN-INTOLERANCIA JELÖLŐK

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

 

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – Cereals containing gluten
  2. Tojás – Eggs
  3. Tej (laktóz, laktit) – Milk
  4. Hal – Fish
  5. Földimogyoró – Peanuts
  6. Szójabab – Soybeans
  7. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/Quensland nut)
  8. Rákfélék – Crustaceans
  9. Zeller – Celery
  10. Mustár – Mustard
  11. Szezámmag – Sesame Seeds
  12. Csillagfürt – Lupin
  13. Kén-dioxid (tartósítószer) – Sulphur Dioxide and sulphites
  14. Puhatestűek – Molluscs