házhoz szállítás
fasor minőség
online fizetés
+36 30 324 7874 | marketing@fasorvendeglo.hu
21. heti menü (05.18 – 05.24)
1,100 Ft – 1,300 Ft
Az allergének megtekintéséhez kattints ide
Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!
21. hét – 2020 május 18. – május 24. között – rendelhető legkésőbb május 14. 23:59-ig
- 2 fogásos (leves+főétel) – 1.100 Ft
- 3 fogásos (+desszert vagy savanyú) – 1.300 Ft
A MENÜ 21. hét – 2020 május 18. – május 24. között
Hétfő | Meggyleves | Rántott karfiol, rizs | Tartár 1, 2, 3, 9, 10, 13
Kedd | Tarhonyaleves | Burgonya főzelék,fasírt | Linzer 1, 2, 3, 9, 13
Szerda | Kertészleves | Szezámmagos csirke falatok | Házi vegyes saláta 1, 2, 3, 9, 10, 13
Csütörtök | Gombaleves | Lecsós borda, tészta | Házi vegyes saláta 1, 2, 3, 9, 13
Péntek | Lencse gyulyás | Stíriai metélt | Alma 1, 2, 3, 9, 10, 13
Szombat | Tejfölös burgonyaleves | Párizsi csirke, zöldköret | Lekváros palacsinta 1, 2, 3, 9, 13
Vasárnap | Csont leves, tészta | Sajtos sonkás töltött szelet, steak burgonyával | Házi vegyes saláta 1, 2, 3, 9, 13
B MENÜ 21. hét – 2020 május 18. – május 24. között
Hétfő | Daragaluska leves | Gombapörkölt, galuska | káposztasaláta 1, 2, 3, 9, 13
Kedd | Tésztaleves | Rakott kelkáposzta | Linzer 1, 2, 3, 9, 13
Szerda | Karalábéleves | Cigánypecsenye, tepsisburgonya | Kovászos uborka 1, 3, 9, 13
Csütörtök | Francia hagymaleves | Ananászos csirke, rizs | Kakaós palacsinta 1, 2, 3, 9, 13
Péntek | Jókai bableves | Túrós tészta | Alma 1, 2, 3, 9, 13
Szombat | Sajtkrém leves | Csirkemájjal tötltött csirke, sült burgonya | Káposztasaláta 1, 2, 3, 9, 13
Vasárnap | Zöldborsó leves | Mogyorós csirke, krokett | Brownie 1, 2, 3, 7, 9, 13
ALLERGÉN-INTOLERANCIA JELÖLŐK
Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!
- Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – Cereals containing gluten
- Tojás – Eggs
- Tej (laktóz, laktit) – Milk
- Hal – Fish
- Földimogyoró – Peanuts
- Szójabab – Soybeans
- Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/Quensland nut)
- Rákfélék – Crustaceans
- Zeller – Celery
- Mustár – Mustard
- Szezámmag – Sesame Seeds
- Csillagfürt – Lupin
- Kén-dioxid (tartósítószer) – Sulphur Dioxide and sulphites
- Puhatestűek – Molluscs