házhoz szállítás

fasor minőség

online fizetés

+36 30 324 7874 | marketing@fasorvendeglo.hu

2021 Valentin napi ajánlat

880 Ft6,480 Ft

Törlés

Az allergének megtekintéséhez kattints ide

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

22. hét – 2020 május 25. – május 31. között – rendelhető legkésőbb május 21. 23:59-ig

  • 2 fogásos (leves+főétel) – 1.100 Ft
  • 3 fogásos (+desszert vagy savanyú) – 1.300 Ft

A MENÜ 22. hét – 2020 május 25. – május 31. között
Hétfő | Gombaleves | Fűszeres csirkecomb kocka, sült burgonya | káposztasaláta 1, 2, 3, 9, 13
Kedd | Csont leves tészta | Zöldborsó főzelék,párizsi borda | Lekváros palacsinta 1, 2, 3, 9, 13
Szerda | Zöldborsó leves | Sertés pörkölt,tarhonya | Csemege uborka 1, 2, 3, 9, 13
Csütörtök | Karfiol leves | Sült csirkecomb, rizibizi | Almapaprika 1, 2, 3, 9, 13
Péntek | Raguleves | Aranygaluska | Vanilia sodó 1, 2, 9, 13
Szombat | Burgonyaleves | Töltött káposzta | tejföl 1, 2, 3, 9, 13
Vasárnap | Fokhagymakrémleves | Roston tarja ,hagymás burgonya | Almapaprika 1, 3, 9, 13

B MENÜ 22. hét – 2020 május 25. – május 31. között
Hétfő | Burgonya gombóc leves | Csirkés Carbonara | Pampuska 1, 2, 3, 9, 12, 13
Kedd | Májgaluska leves | Spenót főtt tojás | sajtos pogácsa 1, 2, 3, 9, 13
Szerda | Tarhonyaleves | Lecsós csirke,rizs | uborka saláta 1, 2, 3, 9, 13
Csütörtök | Káposztaleves | Rántott borda, burgonyapüré | csemege uborka 1, 2, 3, 9, 13
Péntek | Babgulyás csülökkel | Mákos metélt | Alma 1, 2, 3, 9, 13
Szombat | Zöldségleves | Rántott sajt, rizs | Tartár 1, 2, 3, 9, 10, 13
Vasárnap | Tésztaleves | Roston borda, tejszínes gombával, tészta | Házi vegyes saláta 1, 2, 3, 9, 13

ALLERGÉN-INTOLERANCIA JELÖLŐK

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

 

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – Cereals containing gluten
  2. Tojás – Eggs
  3. Tej (laktóz, laktit) – Milk
  4. Hal – Fish
  5. Földimogyoró – Peanuts
  6. Szójabab – Soybeans
  7. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/Quensland nut)
  8. Rákfélék – Crustaceans
  9. Zeller – Celery
  10. Mustár – Mustard
  11. Szezámmag – Sesame Seeds
  12. Csillagfürt – Lupin
  13. Kén-dioxid (tartósítószer) – Sulphur Dioxide and sulphites
  14. Puhatestűek – Molluscs