házhoz szállítás

fasor minőség

online fizetés

+36 30 324 7874 | marketing@fasorvendeglo.hu

20. heti menü (05.11 – 05.17)

1,100 Ft1,300 Ft

Kiürítés

Az allergének megtekintéséhez kattints ide

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

20. hét – 2020 május 10. – május 17. között – rendelhető legkésőbb május 7. 23:59-ig

  • 2 fogásos (leves+főétel) – 1.100 Ft
  • 3 fogásos (+desszert vagy savanyú) – 1.300 Ft

A MENÜ 20. hét – 2020 május 11. – május 17. között
Hétfő | Csontleves eperlevél tésztával | Töltött paprika paradicsom mártással | Kakaós palacsinta 1, 2, 3, 9, 13
Kedd | Tojásleves | Csirkemell csíkok zöldségekkel vaslapon megsütve, krokettel | Meggyes piskóta 1, 2, 3, 9, 13
Szerda | Zöldbableves | Húsos rakott tészta | Káposztasaláta 1, 2, 3, 9,
Csütörtök | Zöldségleves | Csülök gazdagon, steak burgonyával | Csemegeuborka 1, 3, 9, 13
Péntek | Kaszás leves | Szilvás gombóc,pirított zsemlemorzsával | Narancs 1, 2, 3, 9,
Szombat | Brokkolikrémleves | Bolognai raguval töltött csirke, burgonyapürével | Házi vegyes saláta 1, 2, 3, 9, 13
Vasárnap | Májgombóc leves | Tejszínes csemege csirkeragu, párolt rizzsel | túrós palacsinta 1, 2, 3, 9, 13

B MENÜ 20. hét – 2020 május 11. – május 17. között
Hétfő | Lebbencsleves | Párizsi borda,petrezselymes burgonyával | káposztasaláta 1, 2, 3, 9
Kedd | Burgonyaleves | Rizses hús | Almapaprika 1, 9, 13
Szerda | Tárkonyos zöldségleves | Lencsefőzelék,sült virsli | Nápolyi 1, 3, 9, 10
Csütörtök | Sárgaborsó leves| Sült csirkecomb,hagymás burgonyával | uborkasaláta 1, 9, 13
Péntek | Tejfölös becsinált leves | Milánói makaróni | Alma 1, 2, 3, 9, 13
Szombat | Paradicsomleves | Csülök pékné,hagymás burgonya | Csemege uborka 1, 2, 9, 13
Vasárnap | Gyümölcsleves | Brassói aprópecsenye, sült burgonya| céklasaláta 1, 3, 13

ALLERGÉN-INTOLERANCIA JELÖLŐK

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

 

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – Cereals containing gluten
  2. Tojás – Eggs
  3. Tej (laktóz, laktit) – Milk
  4. Hal – Fish
  5. Földimogyoró – Peanuts
  6. Szójabab – Soybeans
  7. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/Quensland nut)
  8. Rákfélék – Crustaceans
  9. Zeller – Celery
  10. Mustár – Mustard
  11. Szezámmag – Sesame Seeds
  12. Csillagfürt – Lupin
  13. Kén-dioxid (tartósítószer) – Sulphur Dioxide and sulphites
  14. Puhatestűek – Molluscs