házhoz szállítás

fasor minőség

online fizetés

+36 30 324 7874 | marketing@fasorvendeglo.hu

19. heti menü (05.04 – 05.10)

1,100 Ft1,300 Ft

Kiürítés

Az allergének megtekintéséhez kattints ide

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

19. hét – 2020 május 4. – május 10. között – rendelhető legkésőbb április 30. 23:59-ig

  • 2 fogásos (leves+főétel) – 1.100 Ft
  • 3 fogásos (+desszert vagy savanyú) – 1.300 Ft

A MENÜ 19. hét – 2020 május 4. – május 10. között
Hétfő | Zöldségleves | krumplis tarhonya kolbásszal | saláta 1, 2, 3, 9, 13
Kedd | Lencseleves | finom főzelék,sült csirkecomb| linzer 1, 2, 3, 9, 13
Szerda | Daragaluska leves | erdélyi rakott káposzta | lekváros palacsinta 1, 2, 3, 9, 13
Csütörtök | Tarhonyaleves | gyros csirke sültburgonyával | tzatziki 1, 2, 3, 9, 13
Péntek | Húsgombócleves | milánói makaróni | gyümölcs   1, 2, 3, 9, 13
Szombat | Lebbencsleves | sajttal töltött csirke,steak burgonya | saláta  1, 2, 3, 9, 13
Vasárnap | Bableves | barackos csirke krokett | túrós palacsinta 1, 2, 3, 9, 13

B MENÜ 19. hét – 2020 május 4. – május 10. között
Hétfő | Sárgaborsó leves | Csőben sült brokkolis csirke,rizs | csoki 1, 2, 3, 9, 13
Kedd | Minestrone leves | karalábéfőzelék,fasírt | süti 1, 2, 3, 9, 13
Szerda | Gombaleves | sonkás rizottó | saláta 1, 2, 3, 9, 13
Csütörtök | Csontleves eper levél tésztával | paprikás csirke galuskával | vegyes saláta 1, 2, 3, 9, 13
Péntek | Szegedi gulyás | mákos tekercs | gyümölcs 1, 2, 3, 9, 13
Szombat | Sajtgaluska leves | mátrai töltött szelet burgonya pürével | cékla 1, 2, 3, 9, 13
Vasárnap | Brokkolikrémleves | sertésborda budapest módra, rizs | saláta 1, 2, 3, 9, 13

ALLERGÉN-INTOLERANCIA JELÖLŐK

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

 

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – Cereals containing gluten
  2. Tojás – Eggs
  3. Tej (laktóz, laktit) – Milk
  4. Hal – Fish
  5. Földimogyoró – Peanuts
  6. Szójabab – Soybeans
  7. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/Quensland nut)
  8. Rákfélék – Crustaceans
  9. Zeller – Celery
  10. Mustár – Mustard
  11. Szezámmag – Sesame Seeds
  12. Csillagfürt – Lupin
  13. Kén-dioxid (tartósítószer) – Sulphur Dioxide and sulphites
  14. Puhatestűek – Molluscs