házhoz szállítás

fasor minőség

online fizetés

+36 30 324 7874 | marketing@fasorvendeglo.hu

18. heti menü (04.27 – 05.03)

1,100 Ft1,300 Ft

Kiürítés

Az allergének megtekintéséhez kattints ide

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

18. hét – 2020 április 27. – május 3. között – rendelhető legkésőbb április 23. 23:59-ig

  • 2 fogásos (leves+főétel) – 1.100 Ft
  • 3 fogásos (+desszert vagy savanyú) – 1.300 Ft

A MENÜ 18. hét – 2020 április 27. – május 3. között
Hétfő | Csontleves, tésztával | töltött csirkecomb burgonya pürével | kompót 1, 2, 3, 9, 13
Kedd | Karalábéleves | sertéspörkölt tarhonyával | almapaprika 1, 2, 3, 9, 13
Szerda | Meggyleves | párizsi csirke, rizi-bizi | saláta 1, 2, 3, 9, 13
Csütörtök | Zöldborsóleves | szárazbabfőzelék, sertés sült | piskóta 1, 2, 3, 9, 13
Péntek | Palócleves | tojásosgaluska | fejessaláta  1, 2, 3, 9, 13
Szombat | Fokhagymaleves | Dubbary szelet,rizs | kakós palacsinta  1, 2, 3, 9, 13
Vasárnap | Sajtkrémleves | brassói aprópecsenye | saláta 1, 2, 3, 9, 13

B MENÜ 18. hét – 2020 április 27. – május 3. között
Hétfő | Paradicsomleves | gombás aprópecsenye tésztával | saláta 1, 2, 3, 9, 13
Kedd | Velőgombócleves | rántott sajt,rizs | tartár 1, 2, 3, 9, 13
Szerda | Tésztaleves | bakonyi borda galuskával | saláta 1, 2, 3, 9, 13
Csütörtök | Gyümölcsleves | zöldborsófőzelék,rántott csirke | süti 1, 2, 3, 13
Péntek | Tárkonyos raguleves | darásmetélt | kompót 1, 2, 3, 9, 13
Szombat | Karfiol leves | hawai csirke csík rizzsel | kakaós palacsinta 1, 2, 3, 9, 13
Vasárnap | Zellerkrémleves | sajtos-sonkás töltött szelet petrezselymes burgonyával | saláta 1, 2, 3, 9, 13

ALLERGÉN-INTOLERANCIA JELÖLŐK

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

 

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – Cereals containing gluten
  2. Tojás – Eggs
  3. Tej (laktóz, laktit) – Milk
  4. Hal – Fish
  5. Földimogyoró – Peanuts
  6. Szójabab – Soybeans
  7. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/Quensland nut)
  8. Rákfélék – Crustaceans
  9. Zeller – Celery
  10. Mustár – Mustard
  11. Szezámmag – Sesame Seeds
  12. Csillagfürt – Lupin
  13. Kén-dioxid (tartósítószer) – Sulphur Dioxide and sulphites
  14. Puhatestűek – Molluscs