házhoz szállítás

fasor minőség

online fizetés

+36 30 324 7874 | marketing@fasorvendeglo.hu

17. heti menü (04.20 – 04.26)

1,100 Ft1,300 Ft

Kiürítés

17. hét – 2020 április 20. – április 26. között – rendelhető legkésőbb április 16. 23:59-ig

  • 2 fogásos (leves+főétel) – 1.100 Ft
  • 3 fogásos (+desszert vagy savanyú) – 1.300 Ft

A MENÜ 17. hét – 2020 április 20. – április 26. között
Hétfő | Sajtkrém leves | töltött káposzta | tejföl
Kedd | Zöldbableves | fasor tekercs burgonya pürével | uborkasaláta
Szerda | Májgaluska leves | spenót főzelék tojással | piskóta tekercs
Csütörtök | Gombakrém leves | vaslapon sült filézett csirkecomb rizi-bizivel | káposzta saláta
Péntek | Hallé | túrós tészta | gyümölcs
Szombat | Zöldborsó leves | marhapacal pörkölt főtt burgonyával | almapaprika
Vasárnap | Csontleves | gombás borda tésztával | túrós palacsinta

B MENÜ 17. hét – 2020 április 20. – április 26. között
Hétfő | Burgonyagombóc leves | csirkepaprikás galuskával | uborka saláta
Kedd | Hamis gulyás | húsos rakott zöldbab | kakaós kalács
Szerda | Daragaluska leves | tökfőzelék sült csülök | aranygaluska
Csütörtök | Suhantott leves | mustáros tekercs hagymás burgonyával |házi vegyessaláta
Péntek | Újházi tyúkhús leves | burgonyás kocka | gyümölcs
Szombat | Karfiol leves | rántott hal párolt rizzsel | tartármártás
Vasárnap | Paradicsomleves sajtgaluskával | marhapörkölt galuskával | kovászos uborka

ALLERGÉN-INTOLERANCIA JELÖLŐK

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

 

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – Cereals containing gluten
  2. Tojás – Eggs
  3. Tej (laktóz, laktit) – Milk
  4. Hal – Fish
  5. Földimogyoró – Peanuts
  6. Szójabab – Soybeans
  7. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/Quensland nut)
  8. Rákfélék – Crustaceans
  9. Zeller – Celery
  10. Mustár – Mustard
  11. Szezámmag – Sesame Seeds
  12. Csillagfürt – Lupin
  13. Kén-dioxid (tartósítószer) – Sulphur Dioxide and sulphites
  14. Puhatestűek – Molluscs