házhoz szállítás

fasor minőség

online fizetés

+36 30 324 7874 | marketing@fasorvendeglo.hu

16. heti menü (04.13 – 04.19)

1,100 Ft1,300 Ft

Kiürítés

Sajnáljuk, húsvét hétfőn zárva leszünk, ezen az egy napon nem főzünk, nem szállítunk. Köszönjük a megértésedet.

16. hét – 2020 április 13. – április 19. között – rendelhető legkésőbb április 9. 23:59-ig

  • 2 fogásos (leves+főétel) – 1.100 Ft
  • 3 fogásos (+desszert vagy savanyú) – 1.300 Ft

A MENÜ 16. hét – 2020 április 13. – április 19. között
Hétfő | Karalábé leves | paprikás burgonya kolbásszal | céklasaláta
Kedd | Almaleves | haltepertő rántott hagymakarikával sült burgonyával | tartármártás
Szerda | Csontleves cérna tésztával | kelkáposzta főzelék sertés sült | kakaós csiga
Csütörtök | Burgonya leves | lecsós csibemáj párolt rizzsel | nápolyi
Péntek | Tárkonyos szárnyas raguleves | sajtos metélt | gyümölcs
Szombat | Zöldség leves | bolognai makaróni | káposztasaláta
Vasárnap | Gombakrém leves | rántott csirkecomb burgonya pürével | házi vegyessaláta

B MENÜ 16. hét – 2020 április 13. – április 19. között
Hétfő | Feles borsóleves | csirkemelles bácskai rizses hús | csemege uborka
Kedd | Rántott leves tojással | rántott gombafejek kapros túróval töltve zöldséges burgonyával | tartármártás
Szerda | Lebbencs leves | burgonya főzelék vagdalt | rakott palacsinta
Csütörtök | Káposztaleves kolbász karikával | hentes tokánytésztával | káposztasaláta
Péntek | Frankfurti leves | rizsfelfújt | lekvár
Szombat | Daragaluska leves | húsos rakott karfiol | almás lepény
Vasárnap | Fokhagymakrémleves | roston csirkemell tejszínes gombamártással párolt rizzsel | gyümölcs

ALLERGÉN-INTOLERANCIA JELÖLŐK

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

 

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – Cereals containing gluten
  2. Tojás – Eggs
  3. Tej (laktóz, laktit) – Milk
  4. Hal – Fish
  5. Földimogyoró – Peanuts
  6. Szójabab – Soybeans
  7. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/Quensland nut)
  8. Rákfélék – Crustaceans
  9. Zeller – Celery
  10. Mustár – Mustard
  11. Szezámmag – Sesame Seeds
  12. Csillagfürt – Lupin
  13. Kén-dioxid (tartósítószer) – Sulphur Dioxide and sulphites
  14. Puhatestűek – Molluscs