házhoz szállítás

fasor minőség

online fizetés

+36 30 324 7874 | marketing@fasorvendeglo.hu

15. heti menü (04.06 – 04.12)

1,100 Ft1,300 Ft

Kiürítés

15. hét – 2020 április 6.. – április 12. között – rendelhető legkésőbb április 2. 23:59-ig

  • 2 fogásos (leves+főétel) – 1.100 Ft
  • 3 fogásos (+desszert vagy savanyú) – 1.300 Ft

A MENÜ 15. hét – 2020 április 6. – április 12. között
Hétfő | Velőgombóc leves | székelykáposzta | túrós palacsinta
Kedd | Paradicsomleves | rakott burgonya kolbásszal | cékla saláta
Szerda | Tarhonya leves | zöldbab főzelék stefánia | piskóta tekercs
Csütörtök | Gomba leves | sült csirkecomb burgonya pürével | kovászos uborka
Péntek | Legényfogó leves | dejós metélt | befőtt
Szombat | Karfiol leves | csikós tokány tésztával | káposztasaláta
Vasárnap | Csontleves | csülök “Pékné” módra steak burgonyával | párolt káposzta

B MENÜ 15. hét – 2020 április 6. – április 12. között
Hétfő | Vöröshagyma krémleves | sült sertéstarja zöld körettel | túrógombóc
Kedd | Korhely leves | bolognai palacsinta rántva rizi-bizi | tartármártás
Szerda | Csirke apró leves | paradicsommártás húsgombóccal | sajtos pogácsa
Csütörtök | Zöldborsóleves | pirított sertés máj főtt burgonyával | csemege uborka
Péntek | Babgulyás csipetkével | káposztás kocka | gyümölcs
Szombat | Brokkoli krém leves | marhapörkölt tarhonyával | házi vegyes saláta
Vasárnap | Lencse leves | rántott csirkemell burgonya krokettel | uborka saláta

ALLERGÉN-INTOLERANCIA JELÖLŐK

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

 

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – Cereals containing gluten
  2. Tojás – Eggs
  3. Tej (laktóz, laktit) – Milk
  4. Hal – Fish
  5. Földimogyoró – Peanuts
  6. Szójabab – Soybeans
  7. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/Quensland nut)
  8. Rákfélék – Crustaceans
  9. Zeller – Celery
  10. Mustár – Mustard
  11. Szezámmag – Sesame Seeds
  12. Csillagfürt – Lupin
  13. Kén-dioxid (tartósítószer) – Sulphur Dioxide and sulphites
  14. Puhatestűek – Molluscs