házhoz szállítás

fasor minőség

online fizetés

+36 30 324 7874 | marketing@fasorvendeglo.hu

14. heti menü (03.30 – 04.05)

1,100 Ft9,100 Ft

Kiürítés

14. hét – 2020 március 30. – április 5. között – rendelhető legkésőbb március 26. 23:59-ig

  • 2 fogásos (leves+főétel) – 1.100 Ft
  • 3 fogásos (+desszert vagy savanyú) – 1.300 Ft

A MENÜ 14. hét –  2020 március 30. – április 5. között
Hétfő | Gyümölcsleves | fűszeres csirkecomb kocka sült burgonyával összekeverve | káposztasaláta
Kedd | Sajtgaluska leves | zöldborsó főzelék párizsi bordával | lekváros palacsinta
Szerda | Tojásleves | húsos rakott tészta | uborkasaláta
Csütörtök | Zöldbab leves | tejszínes csirkemell tokány párolt rizzsel | nápolyi szelet
Péntek | Ragu leves | aranygaluska | vanília öntet
Szombat | Szárazbableves füstölt csülökkel | rántott sajt zöld körettel | tartármártás
Vasárnap | Csontleves | fokhagymás apró pecsenye burgonya pürével | csemege uborka

B MENÜ 14. hét –  2020 március 30. – április 5. között
Hétfő | Burgonyagombóc leves | csirkés carbonara | pampuska
Kedd | Májgaluska leves | húsos rakott kelkáposzta | linzer karika
Szerda | Lebbencs leves | lencsefőzelék | sült virsli | kakaós palacsinta
Csütörtök | Zsemlegombóc leves | rizses lecsó csirkemell csíkkal | csoki
Péntek | Alföldi gulyás | mákos metélt | gyümölcs
Szombat | Fokhagymakrémleves | sajtos sonkás töltött szelet zöldséges burgonya | házi vegyes saláta
Vasárnap | Daragaluska leves | csirkepaprikás galuskával |almapaprika

ALLERGÉN-INTOLERANCIA JELÖLŐK

Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!

 

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – Cereals containing gluten
  2. Tojás – Eggs
  3. Tej (laktóz, laktit) – Milk
  4. Hal – Fish
  5. Földimogyoró – Peanuts
  6. Szójabab – Soybeans
  7. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/Quensland nut)
  8. Rákfélék – Crustaceans
  9. Zeller – Celery
  10. Mustár – Mustard
  11. Szezámmag – Sesame Seeds
  12. Csillagfürt – Lupin
  13. Kén-dioxid (tartósítószer) – Sulphur Dioxide and sulphites
  14. Puhatestűek – Molluscs