házhoz szállítás
fasor minőség
online fizetés
+36 30 324 7874 | marketing@fasorvendeglo.hu
14. heti menü (03.30 – 04.05)
1,100 Ft – 9,100 Ft
14. hét – 2020 március 30. – április 5. között – rendelhető legkésőbb március 26. 23:59-ig
- 2 fogásos (leves+főétel) – 1.100 Ft
- 3 fogásos (+desszert vagy savanyú) – 1.300 Ft
A MENÜ 14. hét – 2020 március 30. – április 5. között
Hétfő | Gyümölcsleves | fűszeres csirkecomb kocka sült burgonyával összekeverve | káposztasaláta
Kedd | Sajtgaluska leves | zöldborsó főzelék párizsi bordával | lekváros palacsinta
Szerda | Tojásleves | húsos rakott tészta | uborkasaláta
Csütörtök | Zöldbab leves | tejszínes csirkemell tokány párolt rizzsel | nápolyi szelet
Péntek | Ragu leves | aranygaluska | vanília öntet
Szombat | Szárazbableves füstölt csülökkel | rántott sajt zöld körettel | tartármártás
Vasárnap | Csontleves | fokhagymás apró pecsenye burgonya pürével | csemege uborka
B MENÜ 14. hét – 2020 március 30. – április 5. között
Hétfő | Burgonyagombóc leves | csirkés carbonara | pampuska
Kedd | Májgaluska leves | húsos rakott kelkáposzta | linzer karika
Szerda | Lebbencs leves | lencsefőzelék | sült virsli | kakaós palacsinta
Csütörtök | Zsemlegombóc leves | rizses lecsó csirkemell csíkkal | csoki
Péntek | Alföldi gulyás | mákos metélt | gyümölcs
Szombat | Fokhagymakrémleves | sajtos sonkás töltött szelet zöldséges burgonya | házi vegyes saláta
Vasárnap | Daragaluska leves | csirkepaprikás galuskával |almapaprika
ALLERGÉN-INTOLERANCIA JELÖLŐK
Az étlapon felsorolt ételek elnevezése mellett található számok az allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelenlétére utalnak. List of allergens – if you need more information ask by phone. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szükséged, érdeklődj telefonon!
- Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – Cereals containing gluten
- Tojás – Eggs
- Tej (laktóz, laktit) – Milk
- Hal – Fish
- Földimogyoró – Peanuts
- Szójabab – Soybeans
- Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/Quensland nut)
- Rákfélék – Crustaceans
- Zeller – Celery
- Mustár – Mustard
- Szezámmag – Sesame Seeds
- Csillagfürt – Lupin
- Kén-dioxid (tartósítószer) – Sulphur Dioxide and sulphites
- Puhatestűek – Molluscs