Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Miért iratkozz fel, és mit kapsz cserébe?

  Kizárólag értékes és hasznos tartalmat kapsz, nem spamaljük tele a postaládádat, mi is gyűlöljük az értéktelen levélszemetet.

  Elsőként értesülsz minden fontos és lényeges hírről, új ételekről, az aktuális kínálatunkról, étlap változásról, akciókról, játékról – minden olyan hírről, eseményről, ami érdekelhet téged.

  A mai világban elengedhetetlen alapkövetelmény a gasztronómiában, hogy egy konyhának személyisége legyen.
  Széll Tamás (szakács, konyhafőnök)

  Azon dolgozunk, hogy a Fasor vendéglőnek legyen egy modern, szerethető személyisége.
  Reméljük, a véleményeddel és támogatásoddal segítesz ebben.

  Az elmúlt időszakban rájöttünk, hogy egy étterem sikerességéhez ma már nem elég a kiváló konyha és a magasszintű kiszolgálás.

  Ma, a 21. században a vendégek többet várnak el egy vendéglátóipari vállalkozástól – az igényes, kulturált környezet, az ízletes ételek és azok kifogástalan módon történő felszolgálása, ma már alap, de csak belépőszint a vendégek figyelmének elnyeréséhez, fenntartásához.

  Szeretnénk az online térben is minőségi “ételekkel”, vendéglátással szolgálni, kiszolgálni téged.

  Ennek az új kommunikációs paradigmaváltásnak a része a hírlevelezés is, ahogy része a weboldalunk és úgy általában a vizuális, grafikai és a szöveges kommunikációnk megújulása is.

  HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKEK

  Fasor vendéglő & Semiramis kávézó

  Olyan éttermet akarunk csinálni, ahová azért jössz, mert jót és eleget akarsz enni egy normális, kulturált, nyugodt környezetben.
  Olyan éttermet, ahol a fókusz – a szó egyszerű és hagyományos értelmében – az étkezésen, a jó ételen, a gasztronómián, a vendéglátáson van, ahol jóllakhatsz, és jól érzed magad. Azt akarjuk, hogy a Fasor vendéglő ilyen étterem legyen.
  Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát (Anthelme Brillat-Savarin)

  A te hírleveleid

  Fontos hírek

  Ha feliratkoztál, elsőként értesülsz minden fontos hírről, változásról.

   

  • Ha változik az étlapkínálatunk
  • Új ételünk van
  • Az aktuális ajánlatunkról
  • Nyitvatartásról
  • Eseményekről, rendezvényekről
  • Házhozszállítást érintő változásról, újdonságról

  hasznos tartalmak

  Az új kommunikációs stratégiánk nem merül ki abban, hogy a közösségi felületeinken igyekszünk hatékonyabban megszólítani téged, de arra is gondot fordítunk ezután, hogy a kommunikációs csatornáinkon hasznos tartalmakkal szolgáljunk ki titeket.

  Szakmailag erős, ugyanakkor informatív és olvasmányos blogbejegyzésekkel fogjuk meghálálni a figyelmedet, és arra számítunk, hogy nem csak jól fogsz szórakozni, ha minket olvasol, de a szakmai reputációnk is erősödni fog.

  Közösségi média

  Ha követsz minket a közösségi felületeken (követsz, ugye?), akkor tudod, hogy a hasznos vagy szórakoztató tartalmak mellett, időnként valami értékes nyereménnyel, ajándékkal viszonozzuk a figyelmedet vagy a támogatásodat.

  Azonban a tartalmak a nagy zajban, a zsúfolt hírfolyamokban elsikkadnak.
  Ilyenkor jól fog jönni a hírlevelünk, mert időben fogunk szólni, hogy hol, milyen tartalomra készülj, mire érdemes figyelmet fordítani.

  Vagyis, érdekedben áll feliratkozni.

  Mire vársz még?

  Ne habozz, iratkozz fel, később bármikor leiratkozhatsz.
  De miért tennél ilyet?